- Disclaimer -

1. Deze disclaimer heeft betrekking op het gebruik van LinkTrailer en alle onderliggende pagina's. Dit gebruik omvat het navigeren, bekijken en lezen van pagina's en klikken op links naar bijvoorbeeld berichten en video's op externe websites. Bij het gebruik van LinkTrailer stemt u in met deze disclaimer.

2. De content van LinkTrailer bestaat uit links van externe websites. Derhalve kan LinkTrailer niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van de verschillende pagina's.

3. De inhoud op LinkTrailer linkt naar externe websites die niet door LinkTrailer worden beheerd. LinkTrailer is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van content die op LinkTrailer of op de gelinkte externe websites wordt aangeboden of schade die in enig opzicht verband houdt met het gebruiken van LinkTrailer of deze gelinkte websites.

4. LinkTrailer streeft na om berichten van een zo hoog mogelijke kwaliteit te tonen. Om dit te bereiken maakt LinkTrailer gebruik van dynamische en geavanceerde contentfilters om een constante kwaliteit na te streven. Deze filters worden continu geanalyseerd en waar nodig bijgesteld om irrelevante en ongeschikte content te weren. LinkTrailer kan echter niet garanderen dat alle aangeboden content volledig relevant of geschikt is voor de themapagina waarop het is geplaatst. Daarnaast kan het voorkomen dat een website waar LinkTrailer naar toe linkt (al dan niet tijdelijk) offline is. Als u een bericht of website tegenkomt die niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet, kunt u contact met ons opnemen. We zullen dit beoordelen en eventueel onze filters aanpassen.

5. De getoonde afbeeldingen bij de berichten worden alleen gebruikt voor nieuwsdoeleinden en zijn niet direct te koppelen aan het nieuwsbericht waarbij het is geplaatst. Mocht u vinden dat wij een afbeelding gebruiken die niet voor deze doeleinden geschikt is, kunt u contact met ons opnemen.

6. Tijdens het bezoek van de website worden anonieme statistieken verzameld over het gebruik van deze website, waaronder bezoekersaantallen, zoek- en klikgedrag en gegevens over locatie en duur van bezoeken. Dit alles heeft als doel om u beter van dienst te kunnen zijn.